Laatste projecten

 

Reklame Factory

http://www.reklamefactory.nl Reklame Factory

Reklame Factory

 

Historische Motoren en Tractoren Vereniging

http://www.hmtklep.nl HMTKlep

HMTKlep

 

TimE Food Solutions

http://www.timefoodsolutions.nl TimE Food Solutions

TimE Food Solutions

 

Chocolaterie Winters

http://www.chocolaterie-winters.nl Chocolaterie Winters

Chocolaterie Winters

 

MensVerkeersTechniek

http://www.mensvt.nl MensVerkeersTechniek

MensVerkeersTechniek

 

 

HomePortfolioApplicatiesContact

Applicaties

Internet

Een website kan op oneindig veel verschillende manieren zijn opgebouwd en kan bestaan uit verschillende onderdelen. Een simpele website geeft alleen informatie over het bedrijf en is statisch zonder interactie met de bezoekers. Er zijn vele mogelijkheden om deze interactie te bewerkstelligen. In de onderstaande lijst met applicatie zijn voorbeelden gegeven van manier om de interactie met bezoekers te realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Agenda

Een agenda is een goede manier om uw klanten op de hoogte te houden van gebeurtenissen in de komende tijd, zoals evenementen, bijeenkomsten en andere belangrijke gebeurtenissen. In het beheer gedeelte kunt u op een eenvoudige manier punten voor de agenda toevoegen, wijzigen of verwijderen.

 

Aan ieder agendapunt kan een datum gekoppeld worden waarop de gebeurtenis zal plaatsvinden. Op basis van deze data worden de agendapunten weergegeven op uw website waarbij agendapunten in het verleden automatisch verwijderd worden van de website.

 

Catalogus

Catalogus

Een catalogus is een methode om de producten van uw bedrijf aan te prijzen op het internet zonder deze producten via het internet te verkopen in een webshop. Veel consumenten zoeken tegenwoordig op het internet naar uitgebreide informatie over producten voordat ze de producten gaan aanschaffen. Door middel van een catalogus kan uw bedrijf deze consuumenten uitgebreid informeren over de eigenschappen van uw producten.

 

Gastenboek

Gastenboek

Een gastenboek is een functie welke al heel lang toegepast wordt op het internet. In een gastenboek kunnen bezoekers van uw website een bericht achterlaten om een reactie te geven op uw bedrijf, website of product. Het gastenboek heeft een uitgebreid beheer gedeelte waarbinnen u berichten kunt goedkeuren of verwijderen zodat u volledige controle heeft over de inhoud van het gastenboek.

 

Forum

Forum

Een discussieforum is voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om bezoekers te binden. Op deze manier kunt u contact houden met uw bezoekers en kunnen bezoekers onderling contact met elkaar opnemen. Op deze manier ontstaat er een community rond een bedrijf of product met veel feedback van bezoekers over uiteenlopende onderwerpen.

 

Deze applicatie is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden tot beheer van het discussieforum. De berichten kunnen ingedeeld worden in categoriën en subcategoriën welke makkelijk aangemaakt kunnen worden.

 

Het forum is tevens goed beveiligd om misbruik door bezoekers te voorkomen. U kunt zogenaamde moderators aanmaken welke de bevoegdheid krijgen om een deel van het forum te beheren. Deze moderators en uzelf hebben altijd de mogelijkheid om berichten van bezoekers te wijzigen of te verwijderen.

 

Leden

Leden

Het is tegenwoordig zeer belangrijk consumenten te binden aan uw bedrijf. Een goede administratie van uw klanten en relaties is daarbij van essentieel belang. Helaas kost het bijhouden van een klantenbestand erg veel werk. Door gebruik te maken van een apart gedeelte voor leden kunt u het beheer van uw klantenbestand uitbesteden aan uw klanten.

 

Klanten kunnen simpel via gebruikersnaam en wachtwoord hun persoonsgegevens wijzigen zodat het klantenbestand up to date wordt gehouden. De leden applicatie heeft zelfs een functie om vergeten gebruikersnamen en wachtwoorden naar het e-mail adres van de klant te sturen.

 

In het aparte gedeelte voor leden kunt u zelf aangeven welke informatie uw wil hebben van uw klanten. Belangrijke gegevens zoals e-mail adressen kunnen geverifieerd worden om er zekeer van te zijn dat leden een correct e-mail adres hebben opgegeven. Verder kunt u altijd via een apart gedeelte de informatie in het klantenbestand inzien.

 

 

Mail A Friend

Mail a Friend

De beste reclame is mond-op-mond reclame van consumenten. Met de komst van internet is deze vorm van reclame een stuk makkelijker geworden. Door middel van deze applicatie kunnen uw bezoekers berichten sturen naar e-mail adressen van vrienden om uw website te promoten bij vrienden.

 

Deze vorm van reclame is zeer effectief omdat het oordeel van vrienden erg belangrijk is voor consumenten. Met deze tool kunnen uw bezoekers iedere pagina van uw website bij vrienden promoten door op de betreffende pagina de applicatie te gebruiken.

 

Nieuws

Nieuws

Veel bedrijven laten tegenwoordig het laatste nieuws binnen het bedrijf zien op hun website. Klanten zijn hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met deze handige applicatie kunt u binnen enkele seconden een nieuwsbericht op uw website weergeven.

 

Ieder nieuwsbericht kan voorzien worden van een begin- en einddatum zodat het nieuwsbericht binnen een gedefineerde tijdsperiode wordt weergegeven. Op deze manier houdt u uw website up to date. Natuurlijk kunt u met deze applicatie de nieuwsberichten toevoegen, wijzigen en verwijderen.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Het gebruik van een nieuwsbrief is een goede manier om bezoekers te binden aan uw bedrijf. Met een nieuwsbrief kunt u uw klanten en bezoekers informeren over de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf, zoals nieuwe producten of acties. Via uw website kunnen bezoekers en klanten zich aan- of afmelden voor uw nieuwsbrief.

 

In de beheerpagina kunt u vervolgens heel simpel een e-mail sturen naar alle ingeschreven relaties. De nieuwsbrief kan in zowel platte tekst als in een internet-opmaak (HTML) verstuurd worden.

 

Opiniepeiling

Opiniepeiling / Poll

Bedrijven zijn tegenwoordig zeer geïnteresseerd in de mening van de consument. Met een opiniepeiling op uw website kunt u eenvoudig de mening van uw bezoekers peilen over een bepaald onderwerp. Bezoekers kunnen zelf bekijken wat de tussenstand is van de opiniepeiling.

 

Verschillende beveiligingen zorgen ervoor dat bezoekers de stemming niet kunnen manipuleren of beïnvloeden. Via het beheer gedeelte kunt u opiniepeilingen aanmaken, wijzigen en verwijderen.

 

Prikbord

Prikbord

Een prikbord op uw website is een prima applicatie om de interactie met bezoekers te vergroten. Op het prikbord kunnen bezoekers berichten achter laten waarbij ze hun e-mail adres en naam moeten achterlaten. In een apart beheer gedeelte kunt u vervolgens de berichten op de website plaatsen of weigeren. Het is zelfs een optie om de berichten later te wijzigen door de bezoeker of de beheerder.

 

Vraagbaak

Vraagbaak / FAQ

Krijgt uw bedrijf ook zoveel e-mails met veel terugkerende vragen? Dan is een vraagbaak een uitstekende mogelijkheid om deze hoeveelheid e-mails terug te dringen. In de vraagbaak kunt u de meest voorkomende vragen opnemen met de bijbehorende antwoorden. Bezoekers kunnen bij vragen eerst in de vraagbaak, ook wel Frequently Asked Questions genoemd, kijken of het antwoord op hun vraag daar te vinden is voodat ze uw bedrijf een e-mail zullen sturen.

 

Via een beheer pagina kunt u berichten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Daarnaast kunt u de vragen in categoriën indelen om het zoeken naar antwoorden voor uw bezoekers makkelijker te maken.